Start
ADMITERE
2023-2024

O experiență
#extraordinară
într-o comunitate complexă

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență Prof. Dr.Alin Bîrțoiu

Noutăți

Tabere studențești de vară 2024

Au fost publicate Metodologia şi Repartiția locurilor în taberele studenţeşti de vară pentru anul 2024.  Listă finală cu studenți beneficiari – tabere vară 2024 Metodologie

Agriculture for Life, Life for Agriculture

Suntem încântați să vă invităm la cea de-a 13-a ediție a International Conference „Agriculturefor Life, Life for Agriculture„, desfășurată în cadrul temei generale „Land and

98%

din studenții noștri se angajează în cel mult șase luni de la absolvire

5,5 ha

campusul veterinară cotroceni

20+

ani de la acreditarea EAEVE

Campusul studențesc

Campusul „Medicină Veterinară – Cotroceni”, cu o suprafaţă de 5,5 hectare, este amplasat în cartierul cu acelaşi nume, în centrul Bucureştiului, în imediata vecinătate a Palatului Parlamentului.

Programe de studii

În centrul atenției noastre ești tu! Programele de studii te pregătesc pentru domeniile prioritare ale societății, cu mijloace de predare moderne și burse de studii și mobilitate Erasmus+ care te motivează și oferă noi oportunități.

Lumea veterinară se confruntă cu noi provocări și este scopul nostru să vă înzestrăm cu abilități și cunoștințe medicale, chirurgicale, necesare într-o lume în schimbare.

Primul Spital Universitar Veterinar de Urgență oferă șansa de a învăța și a te pregăti 24/7, pentru viitoarea ta carieră.

A f l ă t o t u l d e s p r e A d m i t e r e

Suntem o comunitate a cărei misiune este să te ajute să descoperi că ești #extraordinar! Beneficiezi de multiple avantaje și o varietate de programe de studii. 

Burse și Mobilități

Creează-ți propriul drum! Alege burse pentru stagii de studii sau mobilitate, universitare și postuniversitare. Erasmus +, AUF Agenția Universitară a Francofoniei, DAAD – Serviciul German de Schimb Academic etc.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră

Studenții au la dispoziție un centru dedicat cu programe special concepute pentru a sprijini parcursul profesional, prin activități de consiliere și orientare în carieră, consiliere psihologică, consiliere antreprenorială, cursuri de perfecționare, cursuri de competențe digitale. Descoperă mai multe …

Activitati sportive

Participă la activități sportive! Descoperă echipele noastre

Descoperă facultatea!

Nu știi ce ți se potrivește? Încearcă Quizul nostru, let’s have fun!

 40ha de campus verde te așteaptă. Programează o vizită ghidată!

Vrei să afli mai multe despre viața #extraordinara de student USAMV?

Despre USAMV București

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti aniversează 170 de ani de schimbare și creștere, ramânând fidelă valorilor sale originare – educație, cercetare științifică, comunitate și conexiune cu mediul de afaceri.

Cele 7 facultăți ale USAMV oferă programe de studii diverse și adaptate unei lumi dinamice și pline de provocări, asigurând formarea de absolvenți bine pregătiți, procesul de învățământ fiind abordat intr-un mod integrat.