Arhiva rezultate admitere 2022

Rezultate admitere 2022​

Medicină Veterinară

Rezultate finale admitere licență sesiunea IULIE 2022

Rezultate provizorii admitere licență sesiunea IULIE 2022

Perioada de depunere a contestatiilor s-a finalizat pe data de 24.07.2022, ora 10:00, conform Metolodolgiei (24 de ore de la afisarea rezultatelor).

Dupa aceasta perioada nu se admit contestatii.

 

PROBA SCRISĂ – REZULTATE PROVIZORII – Afișare ora 10:00, 23 iulie 2022

 

Candidaţii de pe Lista de redistribuire, în vederea confirmării locului, trebuie sa aducă la Facultatea de Medicină Veterinară (splaiul Independenţei, nr. 105) actele pe baza cărora s-a făcut înscrierea şi contractul de studii semnat (disponibil la facultate), până pe 02 August, ora 16:00.

Candidaţii intraţi la buget trebuie să aducă actele în original iar cei de la taxă copii legalizate sau certificate cu originalul.

Candidaţii de pe Lista provizorie a locurilor cu finanţare de la buget, în vederea confirmării locului, trebuie sa aducă la Facultatea de Medicină Veterinară (splaiul Independenţei, nr. 105) actele în original pe baza cărora s-a făcut înscrierea şi contractul de studii semnat (disponibil la facultate), până pe 29 Iulie, ora 16:00. După depunerea actelor în original, vor putea achita taxa de înmatriculare (50 lei) pe platformă, în contul candidatului.

Candidaţii de pe Lista provizorie a locurilor cu taxă, în vederea confirmării locului, trebuie să aducă la Facultatea de Medicină Veterinară actele pe baza cărora s-a făcut înscrierea şi contractul de studii semnat (disponibil la facultate), până pe 29 Iulie, ora 16:00. Pentru candidaţii care au optat şi pentru buget dar se regăsesc pe lista de taxă, pentru a-şi putea păstra dreptul de glisare în cazul eventualelor vacantări pe lista de buget trebuie să depună actele în original. Achitarea taxei de înmatriculare (50 lei) şi Tranşa I (2500 lei) se realizează pe platformă, în contul candidatului de către acesta.

In order to complete the enrolment capacity in the veterinary medicine study program teaching in English, it was approved to complete the list of candidates admitted for tuition places with 20 candidates more from the final list of rejected candidates,  in order of Final Average grade from Admission contest – session July 2022.

The 24-hour period for submission of litigations is over!

 

Le délai de 24h pour déposer une contestation est terminé!

 

Master

În curs de actualizare