Decernarea titului de DOCTOR HONORIS CAUSA, profesorului David A. Wilkie

În data de 13.09.2023,  am avut onoarea decernării titlului de 𝐃𝐎𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐇𝐎𝐍𝐎𝐑𝐈𝐒 𝐂𝐀𝐔𝐒𝐀, 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐀. 𝐖𝐢𝐥𝐤𝐢𝐞, reputat medic veterinar oftalmolog, cu o vastă experienţă academică şi de cercetare.

𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐃𝐫. 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐖𝐢𝐥𝐤𝐢𝐞 este autorul a 102 articole, 104 rezumate și 46 de capitole de manuale, a instruit 21 de rezidenți care sunt certificati de bord-ul Colegiul Oftalmologilor Veterinari, fiind nominalizat de două ori la Norden Distinguished Teacher Award și la Merck/AgVet Award for Creativity in Teaching.

Evenimentul a reunit membri ai comunităţii academice, studenţi, masteranzi şi doctoranzi implicaţi în cercetarea şi inovarea domeniului medical veterinar.

Suntem onoraţi să avem un nou membru în cadrul comunităţii academice a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Vivat, Crescat, Floreat!

Campania „Simply Test”

Împreună pentru sănătate! Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în parteneriat cu Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Societatea de Boli Infecțioase și