Facultatea de Medicină Veterinară din București a obținut acreditarea EAEVE !

Suntem mândri să anunțăm că Facultatea de Medicină Veterinară din București a obținut recent acreditarea prestigioasă a Asociației Europene a Instituțiilor de Educație Veterinară (EAEVE). Această realizare subliniază angajamentul nostru continuu pentru excelență academică și profesională în domeniul medicinei veterinare.

Acreditarea EAEVE certifică faptul că facultatea noastră îndeplinește standardele europene de calitate în educația veterinară, oferind studenților noștri o pregătire de înalt nivel și deschizându-le oportunități profesionale la nivel internațional.

Mulțumim tuturor cadrelor didactice, studenților și personalului administrativ pentru efortul și dedicarea lor în atingerea acestui obiectiv important. Continuăm să ne străduim pentru a oferi cea mai bună educație și formare pentru viitorii medici veterinari.

Agriculture for Life, Life for Agriculture

Suntem încântați să vă invităm la cea de-a 13-a ediție a International Conference „Agriculturefor Life, Life for Agriculture„, desfășurată în cadrul temei generale „Land and

”Bucureștiul HORTIcultural”

Intră în concursul  ”Bucureștiul HORTIcultural” și câștigă premiul tău! Începând cu 5 mai în mijlocul agitației cotidiene, o oază de natură te așteaptă să descoperi