Zilele Facultății de Medicină Veterinară – ediția a III-a, Înscriere Tur Ghidat !

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a treia ediție a evenimentului ”Zilele Facultății de Medicină Veterinară”, în Campusul Veterinară-Cotroceni, din București, Splaiul Independenței, Nr.105.

Zilele Facultății de Medicină Veterinară

24 – 25 mai 2024

Înscrie-te la turul ghidat al campusului Vaterinară-Cotroceni (24-25 Mai 2024) și vino să vezi unde se pregătesc viitorii medici veterinari.

 

 

 

 

Pregătiți-vă pentru două zile interesante, relaxante și pline de informații utile, unde veți avea ocazia să întâlniți profesioniști și să primiți informații valoroase despre îngrijire, alimentație, prevenirea și tratarea bolilor, toate prezentate într-o manieră interactivă, special concepută pentru iubitorii de animale.

Bucurați-vă împreună cu întreaga familie de expoziția cu vânzare, unde veți interacționa cu furnizori de hrană sănătoasă, accesorii pentru îngrijirea animalelor și cărți de specialitate.

Înscrieți-vă la întâlnirile educaționale cu profesorii facultății unde vei primi sfaturi despre importanța sterilizării animalelor de companie, prevenirea bolilor parazitare și a bolilor infecțioase.

Nu ratați demonstrațiile spectaculoase și impresionante de dresaj canin și ecvestru susținute de către Jandarmeria Română.

Înscrieți-vă la turul ghidat al campusului și veniți să vedeți unde se pregătesc studenții noștri, viitorii medici veterinari.

Totul pentru animale și despre animale într-un singur loc.

Vă aşteptăm!

Agriculture for Life, Life for Agriculture

Suntem încântați să vă invităm la cea de-a 13-a ediție a International Conference „Agriculturefor Life, Life for Agriculture„, desfășurată în cadrul temei generale „Land and